Will Smith

Kép
Sztárok

Tökéletes kombináció: Szexi sztárpasik és cuki kutyáik - FOTÓK

Cuki kutyák és szexi férfiak. Kell még valami egy jó naphoz? Ettől a tökéletes kombinációtól nincs az a női szív, ami ne olvadna el azonnal. Mutatjuk a legjobb párosokat!

Kép
Sztárok

9 pár, aki bebizonyította, hogy Hollywoodban is létezik tartós kapcsolat

Ha egy sztárpár szakít, arról mindenki hetekig beszél, de mi van azokkal, akik évtizedekig kitartanak egymás mellett? Ha szükséged van egy kis szerelmi inspirációra, nézd végig galériánkat!

Kép
Sztárok

Sosem találnád ki, melyik sztárcsemete lett az új Marc Jacobs kampány arca

Marc Jacobs kampányaihoz mindig olyan hírességeket választ, akik személyesen is inspirálják őt, így a 2015-ös őszi-téli kollekcióját beharangozó kampányképekhez idén Will Smith és Jade Pinkett Smith lányát, Willow Smith-t választotta kampányarcnak.

Kép
Sztárok

Együtt kampányol Palvin Barbi és Pharrell Williams

Palvin Barbi hihetetlenül cool: Jane Fondával és Eva Longoriával pózol a L'Oréalnak, DiCaprióval bulizik egy hajón, Will Smith-szel nézi meg az első sorból a Dior új kollekcióját, koncertre jár Justin Bieberrel, most pedig az egyik legaktuálisabb sztárral, az Oscar-gála exkluzív fellépőjével, Pharrell Williams-szel kampányol az Uniqlo-nak.

Kép
Sztárok

Palvin Barbi a London Fashion Weeken

Palvin Barbara néhány évvel ezelőtt még a kifutókon tündökölt - alig vártuk, hogy feltűnjön a legnagyobb divatházak aktuális bemutatóin. Ma már az első sorra cserélte a kifutót: onnan csodálja meg a többi sztárral együtt a legújabb kreációkat. Legutóbb például a Dior Homme show-n járt Will Smith-szel.

Kép
Sztárok

Palvin Barbara első sorban a Dior Homme show-n

Palvin Barbara az első sorból csodálhatta meg a Dior Homme show-t a párizsi divathéten. Magyar topmodellünk nem kisebb nevekkel került így azonos sorba, mint Will Smith, Karlie Kloss vagy Alain-Fabien Delon (bizony-bizony, Alain Delon szintén színész kisfia).

Előző oldal